Nadere kennismaking

Mijn gevoel is een belangrijk kompas voor mijn leven en loopbaan.

Contact

Nadere kennismaking

Ik ben Patricia Abdoel, een gedreven Human Resource Development adviseur/coach met ruim 20 jaar ervaring. Ik heb ervaring opgedaan in diverse (non-)profit organisaties. Voor mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling heb ik diverse aanvullende opleidingen gedaan (SHL assessor, Bewust bedrijf vitaal leiderschap, ZKM-coaching).

De volgende waarden staan voor mij centraal in mijn handelen: rechtvaardigheid, onafhankelijkheid, elkaar helpen en oprechte aandacht. Het blijven ontwikkelen en leren ervaar ik als belangrijk om richting te geven aan mijn leven en loopbaan. Hierdoor heb ik grip en kan ik keuzes maken die mij helpen in mijn volgende stap.

Zo kijk ik ook naar de samenwerking tussen werkgever en medewerkers. Mensen kunnen vaak meer dan ze zelf vermoeden. Door een veilige werkomgeving te bieden met daarbij een juiste inzet van interventies, kan men de volgende stap zetten of zelfs boven zichzelf uitstijgen. En dat is concreet terug te zien in verhoogde productiviteit, lager verzuim, verbrede inzetbaarheid, positieve werksfeer... Oftewel waarde voor organisaties!

Door een andere (integrale) kijk op situaties maak ik kansen en perspectieven inzichtelijk en dienen zich praktische en gedragen oplossingen aan. Het omzetten van conflicten/ blokkades naar openingen/ mogelijkheden, geeft mij energie en voldoening.

Mijn drijfveren:

  • Mensen ontmoeten
  • Bijdragen in persoonlijke groei en eigen regie
  • Bouwen van gelijkwaardige samenwerking
  • Resultaten behalen
  • Autonomie

Meer over mijn loopbaan weten? Zie https://www.linkedin.com/in/patricia-abdoel-100b694/

Terug